Proptech Hungary Konferencia 2023

Ha egy piac változásban van, felértékelődnek a digitális megoldások, elengedhetetlen lesz a mérhetőség, az ESG kritériumok monitorozása, az energetikai rendszerek szabályozhatósága, a valós idejű vizuális adattáblák használata és olyan emberek szervezeten belül, akik értenek ezen adatok értelmezéséhez. Azonban digitalició nem azt jelenti, hogy elkezdjük használni a Proptech cégeket, megoldásokat, sokkal inkább egy fejlesztési folyamat, egy holisztikus szemléletváltás, amelyben az egész szervezetet meg kell változtatni, kezdve az egyéntől.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Proptech Hungary Konferencia, azonban új vízióval, új háttérrel és rengeteg új energiával. Sok minden változott az elmúlt időszakban, a digitalizáció terjedése felerősödött a poszt covid időszakban, de a 2023-as esztendő fókuszában az engergiaválság volt. Kissé kezdenek visszarendeződni a dolgok, de sok minden nem változik, felértékelődött az idő, a hatékonyság, a mérhetőség.

Az ingatlanpiac digitális átalakulása már korábban megkezdődött, egyre több okos eszközt építenek be az ingatlanokba, terjednek a közösségi szolgáltatások (iroda, parkoló, munkaasztal), egyre több cég tervez BIM-ben és szereli fel ingatlanjait különböző IoT eszközökkel, amelyek mind-mind a mérhetőség, a hatékonyság irányába terelnek bennünket. 

A konferencián nemzetközi előadók, proptech influencerek és a magyar piaci szakemberek bemutatkoznak. Az eseményen angol és magyar nyelvű előadások is lesznek, de szinkrontolmácsok segítik a tökéletesebb értést.

Regisztrálni az eseményre early bird jegyekkel március 31-ig van lehetőség a conference.proptechhungary.hu

Az esemény fő szponzora immáron második éve a DVM Group és a Dome Facility Group.

Akik már biztosítottak minket támogatásukról és kiállítóként is ott lesznek a konferencián:

- Adlatus

- Archviz visualizaton

- AV Spring

- B Grid

- Beyond Visual

- Buildext

- Invensol 

- Metaport 

- Orthograph

- Realpad

- REC n GO

- Sigtree

- VARIG