Proptech hírek

Magyarország első proptech hackathonja

Finibus Bonorum
2019.05.27 10:38
Magyarország első proptech hackathonja

Június 7/8-án kerül megrendezésre a PropTech Hackathon az ingatlan.com csoport szervezésében smart city, smart office és smart home témában. Az egyedülálló, 24 órás rendezvényen az ingatlanpiachoz kapcsolódó digitális fejlesztéseket, forradalmi újdonságokat, vagy akár elsőre őrültnek tűnő ötleteket lehet fejleszteni, bemutatni.

Az okos megoldások és a digitalizáció egyre nagyobb szerephez jut, naponta fejlesztenek új applikációkat, technológiai megoldásokat, hogy jobbá tegyék a mindennapjainkat, a városaink működését, a munkahelyeink világát. Az ingatlan.com csoport rendezvénye most segít, hogy az ötletgazdák és a befektetők utat találjanak egymáshoz.

A PropTech Hackathon egy olyan különleges rendezvény, amely először kerül megrendezésre Magyarországon. Egy ütős startup kezdeményezés leendő vagy már meglévő vállalkozások számára, akik a világot szeretnék jobbá tenni egy forradalmi tech megoldással. A szervező most lehetőséget és teret biztosít, hogy a PropTech, azaz az ingatlanpiaci technológiák témakörében bemutassák ötleteiket, terveiket.

Nem véletlenül egy héttel a PropTech Hungary konferencia előtt rendezik meg az ötletbörzét. A konferencián a leginnovatívabb ötleteket bemutatják majd a hazai befektetők számára is, így az ingatlanpiac legnagyobb szereplőitől kaphatnak támogatást, üzleti lehetőségeket a legjobbak. A PropTech Hackathon valójában egy intenzív fejlesztői sprint, amely egy 24 órás termékfejlesztést jelent. A résztvevők laza hangulatban, coachok és mentorok segítségével, csapatként dolgozhatják ki az ötletük megvalósításához szükséges koncepciót, üzleti tervet, sőt, akár a termék továbbfejlesztésén is gondolkodhatnak.

A program kezdetén a résztvevők bemutatják a tervüket, amelyeket a szakmai csapat választ ki. Majd minden csapat egy mentor segítségével  kidolgozza a koncepciót, amelyet a 24 órás program végén prezentálnak a szakmai zsűrinek. A legjobb csapatok a PropTech Hungary konferencián is bemutatkozhatnak az ingatlanpiac legnagyobb szereplői és befektetői számára. Aztán már csak rajtuk múlik, hogy hová jutnak el! A rendezvény alatt lesznek vicces csapatépítő játékok, szakmai képzések, sör, pizza és minden ami jó. A június 13-ai konferencia végén pedig egy befektetői koktél party keretében folytatódhat a networking a startup csapatok és a legnagyobb cégek között.

A rendezvényre szakmai megkötés nélkül bárki jelentkezhet, akinek egy ütős ötlet lapul a zsebében, telóján, tabletjén, laptopján smart city, smart office vagy smart building témában, a jelszó a proptech (property technology). Akár csapattal, akár egyedül is csatlakozhatsz. Akár jelentkezhetsz marketingesként, fejlesztőként, dizájnerként ha szeretnél egy csapathoz csatlakozni.

VAN EGY JÓ ÖTLETED?

Ez lehet életed nagy dobása, váltsd valóra a milliókat érő álmodat!

Ne várj tovább, jelentkezz most!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Linkedinen is!